Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Алфа 156 Фейслифт 2.4 20V MJet

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
    а кое е ASR.
    Предполагам си чел че VDC е надграждане на ASR и какво е точно едното и другото
    ASR, VCD, ESP, ASC, VSA...всеки му вика както намери...все една чекия....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Така си е, батка..
      DSC, ESP, VDC, VSA все едно и също нещо, система за стабилност....кой как ще си го именова на марката си е тяхно решение...
      Масово се казва ЕСП...

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Така си е, батка..
        DSC, ESP, VDC, VSA все едно и също нещо, система за стабилност....кой как ще си го именова на марката си е тяхно решение...
        Масово се казва ЕСП...
        Аааа бъркаш DSC при БМВ си е само на задните колела, т.е. се явява като ASR при колите с предно! Докато ESP е на 4-те колела
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• С 2 думи ASR е да не върти гуми а VDC (Vehicle Dynamic Control)е да пази колата да не се занася Големо разискване му ударихте Ей ви ги на Хамерикански.
          ASR anti slip regulator (traction control), VDC vehicle dynamic control (ESP)

За пример на Дигиталния 47цата има ASR щот е 1,6 фабрична, а ако не се лъжа сите 2,0 ръчки които са с ASR имат и VDC.
          Last edited by thecleaner; d.m.y г., 03:11.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            С 2 думи ASR е да не върти гуми а VDC (Vehicle Dynamic Control)е да пази колата да не се занася Големо разискване му ударихте Ей ви ги на Хамерикански.
            ASR anti slip regulator (traction control), VDC vehicle dynamic control (ESP)

За пример на Дигиталния 47цата има ASR щот е 1,6 фабрична, а ако не се лъжа сите 2,0 ръчки които са с ASR имат и VDC.
            Toчно така
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Аааа бъркаш DSC при БМВ си е само на задните колела, т.е. се явява като ASR при колите с предно! Докато ESP е на 4-те колела
              Аз пък друго чета за ДСЦ-то ?

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Аз пък друго чета за ДСЦ-то ?
                При мене е само блокажче на задните, изключвам го и почват въртели
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  При мене е само блокажче на задните, изключвам го и почват въртели
                  В грешка си
                  ASC е това за което говориш.Нещо като ASR,тракшън контрол,но с друго наименование.Опитва се да предотвратява приплъзването на задните колела.
                  А,DSC (dynamic stability control) си е съвсем друго нещо,което работи с отделни системи по колата за да вкара колата в пътя,когато се усети,че има опасност.

П.П
                  На мен пък ей тази ми се вижда интересна,не знам дали сте я обсъждали
                  http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...979&f1=details
                  Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 12:55.
                  Mercedes ML 63 AMG 07'
                  159 TI 2.4JTDm SW 09'
                  156 2.0 20V Turbo
                  VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                    В грешка си
                    ASC е това за което говориш.Нещо като ASR,тракшън контрол,но с друго наименование.Опитва се да предотвратява приплъзването на задните колела.
                    А,DSC (dynamic stability control) си е съвсем друго нещо,което работи с отделни системи по колата за да вкара колата в пътя,когато се усети,че има опасност.

П.П
                    Дам точно ДСЦ–то си е ЕСП...

OEM & Ventura Garage

Comment

В грешка си

П.П
                      Ванка всичките работят чрез АБС-а,демек натискат ти спирачките.Иначе тази обява е доста интересна дееба,тази даже е ТИ изпълнение,и и зглежда доста добре на снимките
                      Last edited by Mury; d.m.y г., 17:06.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Ванка всичките работят чрез АБС-а,демек натискат ти спирачките.Иначе тази обява е доста интересна дееба,тази даже е ТИ изпълнение,и и зглежда доста добре на снимките
                        Добра е колата и цената бива,но километрите едва ли са реални.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                          Добра е колата и цената бива,но километрите едва ли са реални.
                          Абе и аз така мисля,ма знае ли човек,виждал съм кво ли не

Comment

Обсъждана е по-назад в темата, само че тогава беше с местоположение Варна...
                            Alfa Romeo 155 1.8TS
                            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• ЗДРАВЕЙ КОЛЕГА АЗ ИМАМ АЛФА 156 2005 ГОДИНА 1.9 JTD MJET 150 К.С КАРАМ Е ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ ВЛЮБЕН СЪМ В НЕЯ МНОГО ДОБРЕ СЕ ДЪРЖИ НА ПЪТЯ ВЪРВИ КАТО САМОЛЕТ И МИ Е СУПЕР ИКОНОМИЧНА СРЕДЕН РАЗХОД 4.7 ДО 5.5 ЗАВИСИ ОТ СТЪПКАТА НА ПЕДАЛА НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ ОТ КАКТО Е СТАНАЛА КОЛА СЪМ И ПРАВИЛ САМО ТАМПОНИТЕ НА ПРЕДНИТЕ НОСАЧИ ........

Comment

• оффтопик: Пиши с малки букви!
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X